Sayfalar

9 Temmuz 2017 Pazar

Milyoner serisinin ilk iki kitabı...








Kitap Adı        : Milyoner Serisi
Yazarı             : Jesica Clare

Yayınevi         : Novella Yayınları 
Türü                : Erotic Romance
Puan               : Milyoner                          4/5
                         Güzel ve Milyoner          5/5

Milyoner;
Milyonerler Kulubü başkanı, zengin milyoner Logan Hawkings ile Felsefeci garson Bronte Dawson’un hikâyesi.

Kansas City’deki yerel bir radyo kanalından Bahamalar ’da ki Seaturtle Cay’da tatil kazanan Bronte gidecek kimseyi bulamayınca iş arkadaşı Sharon ile bu tatile gider. Sharon her şeyden şikâyetçidir ve memnuniyetsizliği ile Bronte’nin moralini bozar. Sadece Sharon değil yağışlı havada Bronte’nin moralini bozar. Tatil köyünün megafonlarından yapılan kasırga uyarısı ile adayı boşaltmaları gerekmektedir.

Logan Hawkings, Bronte’nin kaldığı tatil köyünün yeni sahibidir. Tesisi teftiş ve kısa bir tatil için oradayken kasırga uyarısını duyar.

Bronte ve Logan kasırgadan etkilenen iki kişidir. Adada hatta küçük bir asansörde mahsur kalırlar. Mahsur kaldıkları süre boyunca Logan’ı otel müdürü sanarak onunla tutkulu bir aşk yaşayan Bronte gerçekleri öğrendiğinde Logan’dan kaçar. Peki, Logan aşkın peşinden gidecek mi? Eski nişanlısından aldığı yara sonucu kadınlara (Bronte) güvenebilecek mi?

Güzel ve Milyoner;
Logan Hawkings’in en yakın arkadaşı ve Milyonerler kulübünün bir üyesi olan Emlak Milyoneri Hunter Buchanan ile Bronte Dawson’un Logan’dan kaçarken bir süre ev arkadaşlığı yaptığı Hayalet yazar Gretchen Petty’in hikâyesi…

10 yaşındayken geçirdiği bir kaza sonrası yüzünün sol tarafında ve vücudunun bazı kısımlarında derin izler bulunan Hunter tesadüfen gördüğü Gretchen’i yakından tanımak ister. Yaptığı araştırmalar sonucunda uygulamaya koyduğu plan sayesinde Gretchen bir ay boyunca Buchanan malikânesinde misafir olacaktır.

Hunter'ın amacı bu süre boyunca diğer kadınların korkup kaçtığı gibi kendisinden kaçmaması için Gretchen’e kendini yavaş yavaş göstermektir. Ama unuttuğu şey bu kızıl melek fazla meraklıdır, gizlice malikâneyi gezerken duştan çıkmış Hunter’ı görür… Gördükleri onu korkutmaz aksine içindeki arzuyu ortaya çıkarır.

Hunter ile önce arkadaş sonra sevgili olarak tüm yaralarının sebebini öğrenir. Ona karşı beslediği acıma duygusu değil aşk’ tır…

Peki bu aşkta neler mi oldu okuyun azizim...

Serinin üçüncü kitabı “Yanlış milyoner’i” okumak için heyecanla bekliyoruz…  


Gri olan hayata inat pembe okuyoruz… 
Keyifle okuyun…
Sevgiler, 
Çilek Kız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder